Amadeuskliniken

Amadeuskliniken, Söndrum FyllingeAmadeuskliniken har sin mottagning på Jutarumsvägen 8 i Söndrum. ”Jutarumsvägen ansluter till Örnäsvägen och ligger parallellt med Nya Tylösandsvägen, strax efter Preem bensinstation, mitt emot Söndrum Center.” (Citat fr. http://www.amadeuskliniken.se/till_hitta.html)

”Akuta tider till läkare, tider för planerade undersökningar och kontroller, allmänna hälsoundersökningar, utfärdande av diverse intyg, tex för körkort, sjöfart och utbildningar, reseråd och vaccinationer, diabetesmottagning med specialutbildade sjuksköterskor, astma-KOL mottagning med specialutbildade sjuksköterskor, företagshälsovård, rehabcoach och mycket mer” (Citat fr. http://www.amadeuskliniken.se/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑