Hotell Hovgård

Hotell Hovgård - Halmstad - - StartsidanÄr du på besök i Halmstad och söker boende med personlighet? Eller kanske företaget behöver ett bra ställe till nästa konferens? Då är Hotell Hovgård något för dig.

”Välkommen till Hotell Hovgård i Halmstad! Till oss kommer man för att koppla av och finna lugn och ro. Alla gäster får låna cykel. Våra nya cyklar kommer från Trekbikes. De flesta av våra rum är dubbelrum som används även som enkelrum. Vi har också två trebäddsrum och tre stugor. Från 4 juli 2013 finns också studio med kök för två personer. Stallängan har karaktär från hästboxarna och Logen har en modernare stil men med hemkänsla. Vår nya byggnad har två konferens/mötesrum. Ett för 24 personer och ett för 6 personer.” (Läs mer på: http://www.hovgard.se/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑