New Body Fitness Center öppnar gym på Tylebäck hotell & konferens

20131105 A4-blad

New Body Fitness Center expanderar i Tylösand. Vi öppnar nytt på Tylebäck Hotell och Konferens Center. Öppet hus lördagen 30/11 kl 13.00-16.00 med specialerbjudande på kort denna dag. Årskort 1500kr! Det kommer bli fullutrustat gym o till våren även funktionell utomhusträning. Hjärtligt välkomna.
Malin o Patrik, New Body 0739-817103

Gym & Träning

Välkommen till vårt Gym!

Den 1 december slår vi äntligen upp portarna till vårt eget gym!  Malin och Patrik Braw som äger och driver New Body Fitness Center kommer att erbjuda ett fullutrustat gym på ca 100 kvm inrett med Life Fitness utrustning. Med allt från fria vikter och stänger till löpband, crosstrainers, cyklar, kettlebells och inomhuscage. Till våren planeras även utomhuspass med funktionella redskap som tex. traktordäck, TRX, snakerope och tom. en utecage! Om du föredrar utomhusträning i harmonisk miljö – passa nu på att kombinera nytta med nöje!

Malin och Patrik har genom många års erfarenhet byggt upp ett av träningsbranschens största och mest framgångsrika gym, New Body Fitness Center i Göteborg. Där driver de tre fitness centers med daglig verksamhet för såväl privatpersoner som företag.

Fri tillgång till träning på gymmet för alla hotellgäster. Öppet alla dagar 05-24 för såväl hotellgäster som övriga gäster.

Varmt välkommen!

20131105  banderoller 2500x1340 mm Malin o Patrik

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den här sidan administreras av: Söndrums Webbplats – ”All info på en plats”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑