Striptease på Hotel Tylösand utreds av kommunen

”Upptäckten att evenemangsföretaget Nöjet arrangerat fester med striptease på Hotel Tylösand har nu lett till att Halmstad kommun inlett en så kallad tillsynsutredning mot krogen” (Citat fr. Sveriges Radios hemsida: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?
programid=128&artikel=5699108)

I värsta fall kan alkoholtillståndet dras in. Förutom Hotel Tylösand så har tre andra nöjesställen i Halmstad fått ett brev skickat till sig från kommunen, som måste besvaras senast 2/12. Läs hela artikeln genom att klicka på länken ovan.

[Upplys en vän (eller två) om att Söndrums Webbplats finns. Skriv vännens e-postadress i vita rutan i högerspalten klicka sen på ”Följ SENASTE NYTT!” så skickas en inbjudan som din vän kan välja att bekräfta om han/hon vill få senaste inlägget.]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑