5:or på Bäckagårdsskolan tävlar i återvinning

Lokaltidningen HalmstadBÄCKAGÅRD ”Under två veckor ska klassen försöka återvinna så många dryckeskartonger i sina hem som möjligt. I tävlingen benämns de glömda kartongerna som alla kartonger som innehåller mjölk, juice, yoghurt och andra flytande grejer.Lyckas de återvinna mer än 50 procent av de använda förpackningarna utnämns de till ”Återvinnarklass 2013″ och är med i utlottningen om 10 000 kronor till en resa. – Jag tror säkert att de kommer klara runt 90 procent, den här klassen är väldigt duktig, säger lärare Cecilia Boberg.” (Citat fr. Lokaltidningen. Läs mer: http://halmstad.lokaltidningen.se/återvinner-för-tävling-och-miljö-/20131112/artikler/131119997/#ixzz2kV32ggSs)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑