Fler ”följare” önskas

För att marknadsföra Söndrums Webbplats och sprida att den existerar, så behöver jag en liten tjänst av dig. Genom att du skriver en bekants mailadress i rutan i högerspalten under ”Följ SENASTE NYTT! via E-post” och sen klickar i rutan ”Följ SENASTE NYTT!” så skickas en inbjudan till din vän. Inbjudan ser ut så här (en del av er känner säkert igen den):

”Hej! Detta är ett meddelande från Söndrums Webbplats. Jag vill ge dig möjligheten att hålla dig uppdaterad om vad som händer i Söndrum. Om du väljer att bekräfta detta meddelande får du ett mail varje gång ett nytt inlägg görs på Söndrums Webbplats nyhetssida- ”SENASTE NYTT!”
Om du är osäker på hur du ska göra, kolla på: www.sondrum.se. När du har gjort det hoppas jag att du väljer att följa ”SENASTE NYTT!” på Söndrums Webbplats. (OBS! Detta är gratis och du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen.) //mvh Roger Fransson, administratör & skapare av webbplatsen”

Tack på förhand! / R

[Har du tips (eller frågor) till Söndrums Webbplats? Fyll i formuläret här!]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑