Johan Herö på New Body Fitness Center

JohanHeröHej!
Johan Herö heter jag och är PT och träningsansvarig för det nya gymmet New Body Fitness Center Tylösand! Du hittar oss på Tylebäck Hotell & Konferens. Min passion i livet har alltid varit träning. Det har inte bara handlat om att träna mig själv utan även att hjälpa andra komma i form och hitta en sundare livsstil. För att kunna göra det har jag läst en 4-årig utbildning vid Halmstad Högskola. En väldigt bred och gedigen utbildning som jag själv är med och undervisar i nu. Jag har stor erfarenhet av coaching för såväl nybörjarmotionär som elit.
Vill du komma i bättre form? Kontakta mig! Mobil: 0702-524150 Mail: johan@johanhero.se Mer information om mig finns på min hemsida http://www.JohanHero.se
Meriter i Thaiboxning:
-SM Guld 2011, 2013
– Nordisk mästare 2011.
– VM brons 2012 (b-klass)
Kom och förändra och förbättra din träning med mig. Vi ses på New Body Tylösand!

Relaterad länk:
New Body Fitness Center öppnar nytt på Tylebäck Hotell och Konferens Center

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑