Stomvisning av bostadsrätterna vid Trollberget i Söndrum

[Texten nedan är citerad från Svenskfastighetsförmedlings webbplats]

”Nu bjuder vi in till stomvisning i hus 3 i Brf Trollberget!

Kom förbi och se hur arbetet fortskrider. Allt kommer att stå klart redan nu i höst och då har du möjlighet att flytta in i ett nybyggt drömhem med alla moderna bekvämligheter, ljusa planlösningar och vackra materialval. Det finns endast ett fåtal lägenheter kvar så gör din intresseanmälan redan idag. Välkommen på visningen 15/3!

Brf Trollberget kommer upplåta 57 bostadsrätter, dessa kommer att fördelas på tre huskroppar med 5 våningar. Här kommer du bo med en utsikt ut mot grönskan i området Albinsro. Föreningens fastighet byggs miljöklassat av byggentreprenaden SKANSKA och kommer därmed ha en låg energiförbrukning. Lägenhetsstorlekarna varierar från 2 till 4 rum och kök. Lägenheterna säljs till ett fast pris utan budgivning.” (Relaterad länk: http://www.svenskfast.se/bostadsratt/halland/halmstad/sondrum/brf-trollberget/41259)

Bild från Trollberget.tk-Dokumentation över uppförandet av Brf Trollberget

bild

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑