Dags att boka in dig som livräddare på Tylösand

”Måndag den 16/6 öppnas åter portarna till Tylösands Livräddarstation. Från 1 april kan du boka din plats genom att kontakta mikael.axelsson@calypso.se Vi förutsätter att du är tränad och har en god kondition för uppgiften på stranden och är laddad för en sommar hos oss. Vistelsen börjar med en introduktion och tester. Det första testen du gör då är: Start med 300 meter löpning, simma ut 150 meter med torped. Säkra offret, göra två inblåsningar för att ”symbolisera tidig återupplivning” och sedan skall du bogsera in offret till land. Offret skall dras upp minst 10 meter från vattenkanten till torrt underlag och göra medvetandekontroll. Antingen skall offret läggas i stabilt sidoläge eller så skall HLR påbörjas inom 1 minut.” (Citat fr. http://svenskalivraddningssallskapet.se/nyheter/2014/dags-att-boka-in-dig-som-livraddare-pa-tylosand)

Kommentarer inaktiverade.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑