Leif´s Bar & Grill

leifsbar”Leif´s Bar&Grill är Hotel Tylösands senaste tillskott i restaurangfamiljen. På Leif´s hittar du fantastiskt grillat och enormt god pizza. Under våren har gamla Leif´s Lounge genomgått en totalrenovering. För att kröna renoveringen startar Hotel Tylösand ett helt nytt restaurangkoncept. I en rustik och modern miljö kan man avnjuta förstklassig pizza eller frossa i delikatesser direkt från grillen.”

”-  Leif´s Bar&Grill står för en ny epok, och är vårt nästa steg i utvecklingen. Vi tror att våra gäster kommer att uppskatta det nya konceptet. Det känns modernt och fräscht, samtidigt som det är rustikt och kvalitetsinriktat, säger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.” 

”Leif´s Bar&Grill öppnar dörrarna 15 maj 2014. På menyn kan du välja bland en mängd spännande rätter. Vad sägs om Torstens tomatsallad, Calamari Fritti, Sirloin Steak, Lamb Racks, pizza eller charkuterier. Välkommen till bords hos Leif.” (Texten är citerad från: http://www.mynewsdesk.com/se/hotel_tylosand/pressreleases/leif-grillar-991386)

För mer information, kontakta:
Elisabeth Haglund
elisabeth.haglund@tylosand.se

035-305 02

Leif´s Bar&Grill
035-333 05

http://www.tylosand.se/leifsbarogrill
leifsbarogrill@tylosand.se

www.tylosand.se

leifsbar

 

Dela med dig av något som kan intressera andra.
Lämna tips och förslag till Söndrums webbplats här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: