Ljungberg säljer lyxtomten i Tylösand

Tylösand ”I höstas kunde Kvällsposten berätta att Fredrik Ljungbergs påkostade villa i Halmstad låg ute till försäljning. Men nu står det klart att den före detta fotbollsstjärnan även vill göra sig av med sin tomt på Högåsen i Tylösand. Sedan i torsdags ligger tomten ute till försäljning till ett pris på knappt 20 miljoner kronor – trots att Halmstads kommun har specialdesignat en detaljplan för Fredrik Ljungbergs nybygge. Försäljningen väcker på nytt frågan om Fredrik Ljungberg planerar att lämna Halmstad för gott. Så sent som förra sommaren öppnade han en alldeles egen sportbar i staden tillsammans med en av sina barndomsvänner.  Tomten, som tidigare var två fastigheter, ligger strax intill Per Gessles hotell Tylösand med utsikt över de halländska stränderna. Fredrik Ljungberg köpte de två fastigheterna för några år sedan för sammanlagt 13 miljoner kronor. Hans plan var att bygga en ny bostad åt sig själv på tomten.” (Läs fullständig artikel här: http://www.sverige-liv.com/sv/nu-saljer-ljungberg-sin-lyxtomt-i-tylosand/)

Dela med dig av något som kan intressera andra.
Lämna tips och förslag till Söndrums webbplats här

___________________________________________________________________
(Söndrums Webbplats fråntar sig allt ansvar för eventuell reklam som visas här nedan. Den visas per automatik av WordPress.com – Skaffa gratis webbsida eller blogg)
___________________________________________________________________

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: