Fotokonst stulet från Hotell Tylösand

hotelltylösandNågon har stulit fotokonst från Hotell Tylösand. På HP:s webbsajt, Hallandsposten.se (2014-07-17) står det: ”Stölden upptäcktes i början av veckan och polisen har för närvarande inga spår att arbeta vidare med. Det är oklart hur tavlorna, som inte är speciellt stora, kunnat stjälas. De sitter monterade så att det krävts ett visst våld för att få ned dem från väggarna. Henry Diltz uppmärksammas som en av rock’n roll-världens mest extraordinära fotografer, med bilder av flera legendariska artister som Jimmie Hendrix och Keith Richards. Martin Bogren har bland annat gjort sig känd för sina reseskildringar. Hotell Tylösand möter stölderna med att göra säkerheten kring hotellets konstverk ännu starkare. Ambitionen att visa konst för besökarna påverkas inte. Alla tavlor är numera stöldsäkert monterade på väggarna. Hotellet ska också utöka kameraövervakningen.” (Citat från: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.3305994-tjuvar-har-tagit-fotokonst-fran-hotell-tylosand)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: