Undvik bad i Frösakull

Halmstads kommunHalmstad.se: ”Undvik bad vid bakterier i havet. Den senaste provtagningen visar att vattnet i havet utanför Hagön, Frösakull, First Camp och Gullbranna badplats är inte bra. Därför avråder vi från bad på dessa stränder. Det är inte farligt att bada men om du har fått i dig vattnet, finns det risk att drabbas av magsjuka. Om du fått magsjuka och behöver råd eller vård, kontakta din vårdcentral eller sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177. Kommunen följer upp vattenkvalitén med nya prover och meddelar här när vattnet är tjänligt igen. Det finns skyltar på plats på de stränder där vi avråder från bad. När skyltarna är borta är vattnet okej igen. En lista över samtliga mätpunkter finns på Folkhälsomyndighetens webbplats ”Badplatsen”. Kommunen mäter dock enbart vattenkvalitén på klassificerade badstränder.” (Citat från: http://www.halmstad.se/
nyhetsarkiv/nyhetsarkiv/undvikbadvidbakterierihavet.11655.html)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: