Corvette-träff i Tylösand

Club Corvette SwedenClubcorvette.se: ”I år har Club Corvette Sweden fått äran att arrangera träffen. Den går av stapeln den 22-24 augusti i Tylösand som ligger i närheten av Halmstad. Alltså inom rimligt avstånd för många svenska corvetter. Anmälan kommer att starta söndagen den 18 maj kl 10.00.” (Relaterad länk: http://clubcorvette.se/sct/main_sct.html)

Corvette.tylosand.se: ”2014 har klubben bokat upp Hotel corvette.tylosand.seTylösand och räknar med att överträffa den fullsatta träffen i Falkenberg 2010. Vi har som mål att alla skall få en trevlig helg med många glada människor och fina bilar på plats. Umgås med Corvettevänner från Skandinavien och unna dig en helg på ett av Sveriges finaste hotell. Detta hotell ligger i direkt anslutning till stranden i Tylösand, en berömd plats i Sverige. Här Cruisar vi på vägar i det vackra Halländska landskapet och du får visa upp din bil utmed havet i centrala Halmstad.” (Relaterad länk: http://corvette.tylosand.se/)

Dela med dig: Lämna tips och förslag till Söndrums webbplats här
___________________________________________________________________

(SÖNDRUMS WEBBPLATS FRÅNTAR SIG ALLT ANSVAR FÖR EVENTUELL REKLAM SOM VISAS HÄR NEDAN. DEN VISAS PER AUTOMATIK AV WORDPRESS.COM )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: