Tylösand Brutal 6/9 (uppdaterad)

tylösandbrutalTylösandbrutal.se: “Den 6 september får du chansen att testa dina fysiska och psykiska gränser mot moder natur och alla de små och stora utmaningar som vi utformat åt er. Över sanddyner, ut i havet och genom skuggad tallskog går denna bana som kommer att ge dig en helt ny syn på uttrycket ”En dag på stranden”. Med våra samarbetspartners och sponsorer kommer vi att placera eller bygga hinder på banan som ska övervinnas på ett eller annat vis. Vi utlovar ett roligt lopp med många spännande överraskningar och ett fint prisbord nära publik och vänner! Loppets längd beror på vilken klass du anmäler dig till. Är du med och springer i detta lopp stödjer du vår insamling till Barncancerfonden, till vilka vi hoppas kunna ge ett stort bidrag.” (Info. från: http://tylosandbrutal.se/index.html)
Uppdaterad. Läs också  ”Badstrand blir brutal”, artikel i Hstd7dagar.se, 13/8-14.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: