Tylösandsseminariet 2014

TylösandsseminarietMhf.se ”Tylösandsseminariet är ett trafiksäkerhetsseminarium som arrangeras av MHF varje höst sedan 1957. Under dessa år har seminariet utvecklats till att bli en självklar del av Sveriges trafiksäkerhetsarbete. 
Tylösandsseminariet vänder sig till dig som berörs av trafiksäkerhetsfrågor. Målet är att ge dig som är verksam inom detta område ny inspiration och mer fakta för att göra vägtrafiken människovänligare.”

Utrymme för nätverkande
”Tylösandsseminariet ger många möjligheter till informella kontakter med nyckelpersoner inom trafikområdet. Inte minst de två kvällsmiddagarna ger stora möjligheter att bygga nätverk med nyckelpersoner inom trafiksektorn.”

Platsen
”Den unika miljön vid havsstranden ger en oöverträffat vacker utsikt från kongresshallen. Hotellets spa-avdelning, konstsamling och övriga faciliteter bidrar till en positiv helhetsupplevelse. Genom att starta vid lunchtid blir det en koncentrerad konferens med bara två övernattningar.” (Källa: http://www.mhf.se/sv-SE/sakrare-i-trafiken/tylosandsseminariet/om-tylosandsseminariet/)

Länk: ”Program över årets konferens 1-3 sept.”

Tylösandsseminariet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: