Avloppsläcka på Hovgårdsskolan

Hovgårdsskolan Ett avlopp till en toalett har gått sönder på Hovgårdsskolan i Söndrum och avloppsvatten har spridit sig på första våningen och i korridorerna. I måndags fick “gamla kyrkskolan” evakueras då hantverkare och saneringsföretag kom dit för att undersöka omfattningen på skadan. Anders Börjesson, arbetsmiljökonsult på Barn- och ungdomsförvaltningen (BUF) säger att: – När det händer något sådant här kontaktar vi alltid miljö- och hälsoskyddskontoret. De har gett oss klartecken att använda en viss del av huset till verksamheten. Fritidshemmet och två klasser har flyttats till en angränsande byggnad, säger han. En månad beräknar han  att saneringsarbetet kommer att ta, eftersom vattenskadan fick ganska stor spridning. (Fritt tolkat efter artikeln i Hallandsposten 10/9-2014)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: