Semifinal i Årets kock på Hotel Tylösand

Skreaost.se ”Härligt matmyller på Hotell Tylösand när tolv kockar gör upp om finalplats i Årets Kock 2015. LRF Halland är värd för den första deltävlingen i Årets Kock 2015, som avgörs den 14 oktober i år på Hotell Tylösand i Halmstad. Tolv kockar kommer att göra sitt yttersta för att vinna den åtråvärda finalplatsen vid avgörandet på Gothia Towers i Göteborg den 5 februari.” Läs mer på: http://www.skreaost.se/1410-semifinal-i-arets-kock-pa-hotel-tylosand/

Aretskock.se ”Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning och Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling. Vinnaren av Årets Kock 2015 blir svensk mästare, erövrar titeln Årets Kock 2015, får mottaga Gastronomiska Akademiens Mejerimedalj samt en inspirerande studieresa till ett gastronomiskt intressant land.” Läs mer på: http://www.aretskock.se/arets-kock-2015-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: