Cykel stulen – Var parkerad vid Bergsgårds återvinningscentral

cykel

Damcykel i färgerna rosa & turkos av märket Sjösala Kornelia stals i fredags mellan kl. 7.50-14. Cykeln var parkerad vid Bergsgårds återvinningsstation. Ramen är rosa, stänkskärmar och kedjeskydd är turkosa. Pakethållaren är svart m. lite rost. Cykelkorgen är lite bucklig, sadeln är randig med färgerna rosa/turkos. Den har 3 växlar. Om du har sett den liggandes i något dike så vore jag glad om du hörde av dig 🙂 0765765128 /Roger

2 reaktioner till “Cykel stulen – Var parkerad vid Bergsgårds återvinningscentral

Lägg till

  1. Tyvärr så är den nog inte kvar i Halmstad. Sedan vår son flyttade till Halmstad har han blivit av med 5 cyklar. Ingen är återfunnen. Finns det ingen i Halmstad som ser när den här ligan är i farten? Lotsas man att man inte ser när dessa kör runt och lastar på cyklar i stan? Är det verkligen ingen i hela Halmstad som sett när dessa är i farten?
    Det är betydligt billigare att köpa sig ett busskort eller göra som vår son gå 45 minuter för att komma till Sannarp till träningen och lägga ytterligare 45 minuter av sin fritid för att gå hem. Att cykla i Halmstad kostar alldeles för mycket!

    1. Jag är också rädd för att vi aldrig mer får se cykeln 😦 Tråkigt med din sons 5 cyklar. För vår del får det bli en gammal cykel som inte drar ögonen till sig. Och busskortet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: