Inbrott på Pålsbovägen

grannsamverkanHalmstadborna varnas av Hallandspolisen att inbrotten ökar nu i höstmörkret. Fem inbrott/inbrottsförsök anmäldes i torsdags, tre av dem var i Söndrum. Smycken stals i en bostad på Pålsbovägen. Ett annat hus har fått fönstret uppbrutet och på Björkängsgatan har ett inbrottsförsök gjorts men avbrutits troligtvis för att förövaren har blivit störd. Håll ögonen öppna och var misstänksam om du ser något som verkar konstigt. Om någon cirkulerar i ditt kvarter och verkar “sökande”, visa att du är uppmärksam genom att t ex fråga om personen letar efter någon eller något. Meddela grannar om du reser bort och sätt timers på en del av belysningen så det ser ut som att någon är hemma. Mer tips om hur du kan jobba förebyggande kan du få på Samverkanmotbrott.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: