Älghuvud hittat på parkering i Ringenäs

alg
Foto: Olle Jönsson

Ringenäs
”Än en gång har ett mystiskt älghuvud dykt upp på parkeringen vid Ringenäs badplats. Huvudet, som saknade horn, låg på samma ställe där man vid två tidigare tillfällen har hittat avskurna älghuvuden.” (Källa: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.3664047-makabert-fynd-av-alghuvud-pa-parkeringsplats)

”På måndagsmorgonen var Olle Jönsson och en kollega på väg till Ringanäs badplats utanför Halmstad. Han är elektriker och har en arbetsbod där. Fullt synligt låg ett avhugget älghuvud på parkeringen. – Va fan, har du sett? sa jag till min kollega.” (Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20067998.ab)

”Märkligt nog är det inte första gången. Även 2010 och 2011 hittades älghuvuden på samma parkeringsplats, båda gångerna i oktober, skriver Hallandsposten. Det första avskurna huvudet hade hornen kvar. Nästa hade bara ett horn. På det nya fyndet fanns inga horn. Det är oklart om älghuvudena ska ses om ett skämt eller ett försök att skrämmas, skriver tidningen.” (Källa: http://hd.se/inrikes/2014/12/23/alghuvud-vid-badplats-igen/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: