100 hotellrum i ny design av Åsa Gessle

Hotel Tylösand

Mynewsdesk.com ”Knappt hade nyårsaftonens champagnekorkar hunnit smälla klart, förrän den nya designen av totalt 100 hotellrum presenterades på Hotel Tylösand den 1 januari 2015. Resultatet är en genomgripande uppdatering i en toppmodern och elegant stil med snickerier i sobert dämpade toner. Merparten av hotellets totalt 230 rum är redan nybyggda eller renoverade. Under 2015 och 2016 kommer alltså de resterande 100 rummen att få en ny inredningslinje utformad av Åsa Gessle, som har varit den drivande kraften bakom Hotel Tylösands visuella uttryck sedan Björn Nordstrand och Per Gessle tog över som ägare 1995.”

”Utvecklas ständigt – Eftersom ett hotell ständigt måste utvecklas har det varit en oavbruten resa för att Hotel Tylösand ska fortsätta vara en spännande och harmonisk helhet. De återstående 100 rummen är en viktig del i den utvecklingen, men det betyder inte att arbetet är avslutat. För det blir det aldrig. Ett bra hotell står aldrig still, säger Åsa Gessle med ett leende. Belysningen utgör viktig del av konceptet i de nya Classic-rummen. Precis som vid arbetet med renoveringen av nya Leif’s Bar & Grill har Åsa utvecklat ljusdesignen tillsammans med belysningsspecialisterna By Rydéns – samma företag som hon samarbetade med vid utformningen av sin uppmärksammade lampkollektion på temat ”Peace and love”. – Utgångspunkten har varit att förena det nytänkande och uttrycksfulla med en ombonad och trivsam känsla, menar Åsa.”

”Rikt på kontraster Samtliga rum är dubbelrum med en yta på drygt 20 kvm, två sängar från Carpe Diem och en bekväm fåtölj som i ungefär hälften av rummen kan förvandlas till en extra sängplats. I effektiv kontrast till de dova snickerierna står en ljus golvbeläggning i form av klinker och heltäckningsmatta. Renoveringen sker i etapper, där ytterligare 36 rum står klara under våren medan resterande 50 färdigställs under 2015-2016. Med sin permanenta konstutställning, sitt spa, restaurangerna och det pulserande nöjeslivet har Hotel Tylösand i många år varit ett av den svenska västkustens mest kreativa hotell. Nu fortsätter Hotel Tylösand att utmana och kittla gästernas sinnen med de resterande 100 Classic-rummens nya starka inredningskoncept.”

”För mer information kontakta VD Elisabeth Haglund på telefon 035-305 02 eller mail
elisabeth.haglund@tylosand.se Läs mer om Hotel Tylösand på www.tylosand.se
( Källa: http://www.mynewsdesk.com/se/hotel_tylosand/pressreleases/100-hotellrum-i-ny-design-av-aasa-gessle-1102995)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: