Detaljplan för restaurang Salt godkänd

Halmstads kommunHalmstad.se ”Detaljplanen för restaurang Salt godkändes slutligen av kommunfullmäktiges ledamöter igår. Endast Miljöpartiet och Vänsterpartiet röstade emot. Redan tidigare har kommunstyrelsen dessutom beslutat att en plats något längre upp från strandkanten ska detaljplaneläggas för restaurangändamål. Med andra ord kan restaurang Salt flytta lite länge upp från stranden, även om detaljplanen för Tyludden 1:1 där Salt ligger idag vinner laga kraft. Att detaljplanen vinner laga kraft betyder att den börjar gälla. Det sker om ungefär fyra veckor om planen inte överklagas. Överklagas den, vinner den laga kraft när rättsprocessen är klar.” (Texten är ett utdrag från kommunfullmäktige 24/2-15, läs hela på:
http://www.halmstad.se/nyhetsarkiv/nyhetsarkiv/detaljplanforrestaurangsaltettav
arendenapakommunfullmaktige24februari.12662.html
)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: