M Care – För Kropp & Själ

OM MCAREVälkommen till min oas! En harmonisk miljö där du finner en lugn stund och en skön avkoppling för kropp och själ. Jag har alltid varit intresserad av hud och arbetade en tid inom parfymeri. Efter studier på Åre Spa School är jag idag diplomerad Hud- och Spaterapeut. Du finner mig i Stenhuggeriet, Halmstad. Här kan du parkera bilen och utan tidspress kombinera din behandling med en promenad i Eketånga Naturreservat eller längs Prins Bertils Stig vid havet. Jag använder produkter från Maria Åkerberg. Klicka på länken (namnet) för att att läsa mer om dessa. Välkommen!

Länk till webbplats: http://mcarehalmstad.se/

M Care för Kropp   Själ

En reaktion till “M Care – För Kropp & Själ

Lägg till

  1. Hej Roger! Tack så mycket för du har lagt in om mitt företag. Dålig på detta med länkar😕 Hade varit bra om dom kan se min hemsida , kan man lägga min sida på skönhet och hälsa istället det passar bättre? MVH Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: