Flitiga Liza

Flitiga Liza.se ”I dagens stressade samhälle är det mycket man skall hinna med… Ofta måste man jobba mer än heltid och ge 100 % på arbetet. Efter en lång arbetsdags slut ska man ha tid och ork för barnen, deras läxor och fritidsaktiviteter. Sist men inte minst ska alla sysslor i hemmet skötas om. Blir det någon tid över för dig och dina egna intressen? Finns det tid för återhämtning? När väl fredagen kommer så är man så trött att man somnar av ren utmattning med en budpizza och ett glas vin framför tv:n. Under helgen måste man ta itu med städning, tvätt, strykning och trädgård. När ska man finna tid och ork för att ta hand om varandra och umgås med familjen? Flitiga Lizas koncept är att vara ”din hjälp i vardagen” så ni kan få mer tid tillsammans med familjen eller mer tid över för dina egna intressen. När du är på arbetet kommer vi hem till dig och utför de tjänster som du och din familj önskar.”
Läs mer på: http://www.flitigaliza.se/

Flitiga Liza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: