Siam Royal Massage

Siam Royal Massage hittar du i Söndrums centrum på Lars Montins väg 29. Thaimassage, fotmassage och örtmassage är ett litet urval av flera massagebehandlingar som finns att få hos Ekkasit & Dao. Du kan läsa mer i citatet längre ner på sidan eller på:  http://www.siamroyalmassage.se.

Siam Royal Massage - Thaimassage i Halmstad

”Thaimassagen passar de flesta människor – från idrottare till äldre. Eftersom den är så effektiv när det gäller djup vila och avslappning, är den bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Regelbunden thaimassage sträcker ut leder och muskler till deras normala viloläge och leder till att hela kroppen mår bättre. Med sina unika stretchmoment, är den dessutom bra för människor som är stela och vill öka sin flexibilitet.” (Citat hämtat på http://www.siamroyalmassage.se/omthaimassage.html)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: