Söndrumsdagen 2015

På lördag den 5 september är det Söndrumsdagen. En dag fylld av många roliga aktiviteter i Söndrums centrum. Jag har samlat lite olika inlägg nedan, som jag har hittat på webben, från SPF Söndrumsvännerna, Söndrums biblioteket, Halmstads stadsnät och Söndrums gymnastik- och idrottsförening.

Screenshot

SPF Söndrumsvännerna
”Söndrumsvännerna  deltager vid Söndrumsdagen lördagen den 5 september kl 1100-1400. Vi kommer att ha ett tält på grönområdet snett utanför ICA. Syftet är att informera om Söndrumsvännerna och förhoppningsvis rekrytera nya medlemmar. 
Vid biblioteket: Trolleriunderhållning kl 13. Uppvisning med Laxbuggarna kl 11.30. Konstutställningen ”Lilla Montmartre på terrassen” Bokloppis. I Söndrums centrum: Gympapass med SGIF kl 11, 12, 13, Salong Mon Ell, visning 11.30-12. Ballongkonstnär, ansiktsmålning, fika, pinnbrödsgrillning, Söndrumsvännerna och mycket mer. Arr: Söndrums bibliotek med företag och föreningar i Söndrum. Välkommen!
(Källa: 
http://www.spf.se/default.asp?nodeid=10869)

Söndrums bibliotek
Vid biblioteket: Rytmer från hela världen med Oa och Sinho, lyssna och prova på spännande instrument 11.30. Bokloppis, konstutställning, porträttmålning av Cake och graffiti-workshop med ungdomar från Zonen. I Söndrums centrum: Gympapass med SGIF 11.00, 12.00 och 13.00. Ansiktsmålning, fika, pinnbrödsgrillning, polis på besök och mycket mer… Samarr. med Föreningar och företagare i Söndrum”
(Källa: http://extra.halmstadbibliotek.nu/kalendarium/sv.php?bib=9&mg=Alla&dag=X&Submit=Visa)

Söndrums Gymnastik & idrottsförening SGIF
”Kom och träffa oss och prova på vår gympa på Söndrumsdagen den 5/9 kl. 10.00 – 14.00. Vi håller till på gräsplanen mellan Ica Supermarket och Tylösandsvägen.”
(Källa: http://www5.idrottonline.se/SondrumsGOIF-Gymnastik/NYHETER/Aktuellt/SONDRUMSDAGEN59/)

Halmstads stadsnät 
”Halmstads stadsnät kommer att medverka på Söndrumsdagen lördagen den 5 september kl. 11.00–14.00. Ställ gärna dina frågor och teckna avtal på plats. Vi kommer att stå utanför ICA och ser fram emot många besökare. Delta i tipspromenaden. Det kommer att hållas en tipspromenad med många fina priser från deltagande företag. Kom förbi och läs Halmstads stadsnäts fråga.”

Bildspel från Söndrumsdagen 2014

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentarer inaktiverade.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑