Söndrums Webbplats fyller 2 år

two-706896_640Sondrum.se – Söndrums Webbplats har nu funnits i två år och är , som du kanske vet ett hobbyprojekt. Men inte mindre viktig för det. Mitt mål med webbplatsen är att bygga upp en fungerande lokal informationskanal som förhoppningsvis kommer att spridas bland Söndrumsborna och uppskattas av många. Alla inlägg som görs av mig publiceras också på Facebook (https://www.facebook.com/sondrums.webbplats).

Tips på födelsedagspresent till mig:
– Skicka ett tips om något som händer i Söndrum
– Fyll i en väns mailadress i spalten till höger under rubriken ”Följ SENASTE NYTT!
– Dela ett inlägg från Söndrums Webbplats på Facebook.

Tack för ordet! / Roger,
administratör, Sondrum.se

(Lite om mig själv)

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑