Trasig gatubelysning – felanmäl till kommunen

Så här fram på höstkanten när mörkret sakta sänker sig över oss så inser man vad en fungerande gatubelysning betyder. I Albinsro där jag bor rör jag mig mycket då jag rastar hundarna och har då noterat att minst sju lyktstolpar har slutat fungera. Har du samma problem i dina kvarter? Felanmäl då till Halmstads kommun. Du kan läsa mer på Halmstad.se, på sidan Felanmälan eller gå direkt till Anmäl fel via vår självservice, klicka där på knappen Nästa > så kommer du vidare till ett webbformulär där du kan felanmäla det som är trasigt. Genom att felanmäla får kommunen möjlighet att åtgärda felen snabbare så att vi kommuninvånare blir nöjda.

skymning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑