Bränslestation i Frösakull kan bli verklighet

smartenergyBränslestation i Frösakull kan bli verklighet inom ett år. Smart Energy hoppas kunna etablera en tankstation i Frösakull under 2016. Deras stationer bygger på enkla miljövänliga enheter som är lätta och snabba att etablera. Tankarna för bränslet är dubbelmantlade för högsta fokus på säkerhet och miljö.
Christer Karlsson ansvarar för nyetableringar av tankstationer, men exakt hur det går med planerna kan han inte säga: -Ärendet ligger hos Halmstads kommun för tillfället och jag har inte hört något på ett tag, säger han. Var i Frösakull som tankstationen ska ligga är inte heller klart? -Förslag om lämplig placering mottages tacksamt, säger Christer. Har du ett förslag kan du meddela detta till honom. Under rubriken ”Tipsa oss” till höger på Smart Energys hemsida hittar du kontaktuppgifterna.

 

smartenergy2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑