Julen 2015

Jag vill passa på att önska Dig som följer Söndrums Webbplats en god jul och ett gott nytt år!

julkulWebbsidan har nu varit igång sedan september 2013 och sidvisningarna ökar så sakteligen likaså prenumeranter och följare på Facebook . Mitt mål är att förmedla vad som händer i Söndrum, både tråkiga och roliga händelser. Tyvärr är det mest tråkigheter nu med alla inbrott som sker runt omkring oss. Vi får hjälpas åt i julhelgen att meddela våra grannar att hålla koll på våra bostäder om vi reser bort och hoppas på att inga tråkigheter inträffar.

Dela gärna inläggen från Söndrums Webbplats eller sprid infon på annat sätt. Det är också kul att få respons från Dig om du har något du vill förmedla, kanske någon som fyller år eller någons bröllopsdag som du vill uppvakta med en hälsning, garageloppisar, föreningsverksamheter, kvartersfester eller annan aktivitet som du vill ska uppmärksammas på webben.

Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Länk till kontaktformulär >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑