Granne till nya Salt fick avslag på överklagan

”Avslag på överklagan av planen för nya Salt”

TYLÖSAND ”Länsstyrelsen avslår överklagandet från en granne av detaljplanen för den del av Tyludden där den nya restaurang Salt ska byggas. I anslutning till restaurangen ska också en ny bastubyggnad uppföras som ersättning för den nuvarande.”

”Grannen som överklagat har lämnat synpunkter i samrådsskedet, men de har inte beaktats av kommunen. Länsstyrelsen bedömer att planförslaget ligger inom ramen för kommunens handlingsutrymme enligt plan och bygglagen.”
(Källa: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.4683652-avslag-pa-overklagan-av-planen-for-nya-salt)

 

tylösand
Fotograf: Guillaume Baviere. Bilden får användas enligt Creative Commons licens. Bilden är länkad till licensvillkoren.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: