Krogbråk på Leifs Lounge

knytnäveTYLÖSAND
”Vittnesuppgifterna spretar åt olika håll, men en 26-åring åtalas nu för att ha sparkat en liggande man i huvudet. Flera sällskap stod på dansgolvet på Leifs Lounge när det uppstod tumult. Två manliga kroggäster rök ihop med varandra innan de hamnade på marken. Vad som hände sedan är högst oklart, enligt vittnesmålen som pekar åt vitt skilda håll. Den ena av männen har berättat för polisen att han mitt i dansen blev neddragen eller nedslagen och föll. När han sedan låg på golvet fick han en spark i ansiktet. Därefter blev allting svart. Anledningen till misshandeln har han ingen aning om, han säger själv att han inte har varit inblandad i något bråk tidigare under kvällen.” Läs mer >> http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.4768244-vitt-skilda-utsagor-om-krogbrak

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑