Söndrums Markis & Persienn

Screenshot (1a)Söndrums Markis och Persienn utför montering av markis och övrig solskyddsutrusning. Vi är specialister på försäljning av markis och persienner och utgår från vårt kontor och demohall i Halmstad.
Kom till vår utställning i utkanten av Flygstaden på Karlsrovägen 62. Här finner ni ett stort utbud av solskydd. När ni har bestämt er skräddarsyr vi solskydden efter era önskemål. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök där vi bidrar med konkreta råd och tips för vad som passar just er.
Vi har egen tillverkning av markiser och persienner och kan därför lämna snabba leveranser och en service utöver det vanliga.
Har ni frågor kring reparationer av era solskydd, markiser, rullgardiner, lamellgardiner eller persienner, tveka inte att kontakta oss. Med vår mångåriga erfarenhet inom branschen har vi en bred kunskap och kan erbjuda bästa tänkbara service.
(Källa: www.sondrumsmarkis.se. Observera: Eftersom jag har plockat texten från olika ställen på Söndrums Markis & Persienns webbplats har vissa mindre justeringar gjorts. / Webbmaster, Sondrum.se)

Söndrums Markis & Persienn


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑