Såld: Tam dvärgkanin + stor bur 750 kr

milo

OBS! SÅLD!   OBS! SÅLD!   OBS! SÅLD!   OBS! SÅLD!   OBS! SÅLD!   OBS! SÅLD! 

Hej! Jag säljer nu min snart 2 åriga kanin Milo pga tidsbrist. Jag går i nian och tränar minst 5 gånger i veckan, så jag känner att jag inte kan lägga ner så mycket tid på Milo som jag egentligen vill.

Jag säljer honom bara tillsammans med buren eftersom att det är den största storleken på bur som jag kunde hitta i en djuraffär (145×75 h 63). Jag tycker själv att alla burar man köper i affär är för små, med tanke på att en kanin behöver mycket mer plats att springa och röra sig på än i en liten bur. Milo har fått vara väldigt fri i hela lägenheten, när jag är hemma öppnar jag alltid buren och låter honom hoppa runt i hela lägenheten.

Han är världens socialaste och funkar bra ihop med våra två små hundar. Han har aldrig haft några hälsoproblem. Milo är en dvärgkanin född 16 juni 2014. Allt som behövs för att ta hand om en kanin ingår förutom klotång, de behövs köpas till eftersom att den jag har använt behöver vi ha kvar till hundarna.

Det viktigaste för mig är att Milo får komma till ett hem där han blir utsläppt mycket från sin bur och där han får mycket kärlek och bra skötsel! Eftersom att jag köpte buren helt ny för 999kr så säljer jag buren och Milo för 750kr.
Är ni intresserade eller har några frågor så ring eller sms:a mig —————– 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑