Skadegörelse för 25 000 kr/månad på Tempo

BÄCKAGÅRD
tempoÄgg som krossas, flaskor som öppnas och mat som provsmakas. I fredags fick Lars Söderblom Svensson på Tempo Bäckagård nog. Han skrev ett inlägg om den onödiga förstörelsen av varor i butiken – och det har gett resultat.” (Källa: hallandsposten.se)

”– Jag måste sälja för 25 000 kronor extra per månad för att täcka upp, säger Lars Söderblom Svensson”

”I ett inlägg på butikens facebooksida bad han i fredags vuxna att se efter sina barn och ungdomar för att minska skadegörelsen och slöseriet av både livsmedel och pengar. Det har gett resultat. – Flera av dem som var härinne och stökade i fredags har kommit tillbaka med sina föräldrar och vi har suttit ner och pratat om det. De är väldigt ångerfulla och kommer inte att göra något sådant igen, säger butiksägaren som snart efter händelsen i fredags hittade fler sönderklämda varor och inser att fler behöver nås av budskapet.” (Källa: hallandsposten.se)

”Polisen: Anmäl om någon förstör i butiken”
”Butikschefen på Bäckagårds matbutik måste polisanmäla – det säger kommissarie Martin Inglund som är utredningsansvarig hos polisen i Halmstad.”
”I stället för att polisanmäla har butikschefen Lars Svensson på Bäckagårds matbutik bland annat uppmanat föräldrar via sociala medier att ta mer ansvar för sina ungdomar.” (Källa: sverigesradio.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑