Planer för galleria på Flygstaden

”Flygstaden kan få en galleria med 20 småbutiker under glastak. Fastighetsbolaget Klövern vill bygga ut en fastighet på Kundvägen som ägs av ett dotterbolag. Gallerian är än så länge på planeringsstadiet och utbyggnaden kan påbörjas i så fall först under 2018.”

”– Inte några beslut har tagits. Vi har inget styrelsebeslut på aktivitetsplanen än i Klövern och vi är bara på dialogstadiet med ägarna vad gäller markfrågan, säger Carl-Johan Berthilsson, affärsenhetschef på Klövern.”

”I fastigheten huserar i dag Mattema, Mejeri 1, Hallands Markis och Persienn samt Sängjätten. På andra våningen finns en outhyrd del på 1 800 kvadratmeter. Klöverns idé är att bygga ut med 2 000 kvadratmeter i anslutning till den outhyrda delen och få en galleria med butiker på två plan. Gallerian får en rymlig öppning i mitten med samlingspunkter som café och över alltsammans byggs ett glastak.”

Läs hela artikeln på Hallandsposten.se > http://www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/galleria-kan-bli-verklighet-p%C3%A5-flygstaden-1.4156680

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑