Ungdomar gjorde intrång i Söndrumshallen

I torsdags kväll gömde sig fem ungdomar Halmstads frigymnasters lokaler i Söndrumshallen. När personalen låste kom de fram. De tog sig till gymnasternas kök där de åt upp all glass och slängde flingor på golvet. De kom också över en del kontanter från föreningens kaffekassa. Ungdomarna tog sedan snapchat-bilder på det hela som de lade ut på internet. Följden blev att någon såg detta under tiden som förövarna var kvar i lokalerna. En av tränarna åkte till platsen och lyckades fånga en av busarna. Pojken ringde upp sina vänner och förklarade att han inte tänkta ta skulden själv så två killar kom tillbaka. De två som inte kom tillbaka är namngivna. Polis kom till platsen och ungdomarna fick hjälpa till att städa upp efter sig. Polisen ringde upp deras föräldrar.

Läs artikel i Hallandsposten >> http://www.hallandsposten.se
/nyheter/halmstad/ungdomar-f%C3%B6ll-p%C3%A5-eget-grepp-inte-s%C3%A5-smarta-1.4172532

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: