Bergsgård – Söndrums hembygdsgård

Häromdagen när jag var ute med hundarna så kunde jag inte låta bli att ta några bilder på vår hembygdsgård – Bergsgård. Jag tänkte på tidigare midsommaraftnar som jag varit här och jag tänkte att om ungefär tre veckor är det fullt med glada människor här. Musik, skrattande barn, midsommarstång, dofter och förhoppningsvis ett strålande solsken. (Läs också Midsommarfirande på Bergsgård 2017)

(Genom att klicka på bilderna kan du se dem i större format)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: