Fiskbilen vid ICA Supermarket utökar sin verksamhet

 ”Företaget har bara funnits till i ungefär 2,5 år. Men framgångarna har redan varit så stora att man kunnat se sig om efter ytterligare lokaler. Nu har man hittat dem.”

”Det är Fiskbilen som vanligtvis håller utanför ICA Supermarket i Söndrum som efter 2,5 år nu expanderar sin verksamhet och kommer att flytta in i permanenta lokaler. Det blir en helt nybyggd butik som huserar i en del av gamla Gillbergs Pizzeria i Frösakull.”

”– Vi har växt ur våra kläder och har nu fått chansen att flytta in i en helt ny butik som är byggd för vår räkning. Det är många man ska tacka för detta men det hade inte varit möjligt utan våra kunder, säger Ann-Louice Sichtling/Utbult, som tillsammans med Andreas Utbult driver Fiskbilen.”

”Hur kommer det sig att det blir en butik och inte en en ny fiskbil?”

”– Vi fick chansen att stå inomhus i ett affärscentrum som inom kort kommer att explodera. Vi kommer att ha fiskaffär/beredningslokal för vår del, eftersom vi har ett så stort register, med till exempel skaldjur som vi tillagar. Dessutom kommer vi där ha öppet hela året istället för bara på sommaren. Självklart kommer fiskbilen vara kvar även i framtiden. Men i butiken kommer vi ha öppet onsdag till lördag, året om.”

”Däremot finns det risk att premiären för den nya butiken blir något uppskjuten, detta då det uppstått komplikationer i bygget.”

 ”– Det kan bli så att vi inte öppnar förrän en bit in september. Det har blivit lite förseningar, men sånt kan hända. Det är sådant som varken vi eller de som bygger kan hjälpa, säger Ann-Louice.”
Källa: 24halmstad.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑