Sondrum.se ÄR Söndrums Webbplats

Lite info. om det planerade namnbytet på Facebooksidan Söndrums Webbplats

Jag hade tänkt göra ett namnbyte. Alla inlägg som jag gör på hemsidan publiceras också på Facebooksidan Söndrums Webbplats. Eftersom att webbadressen till hemsidan är sondrum.se tänkte jag att det vore rimligt att byta namn på Facebooksidan till detsamma. Men se det går inte tycker Facebook. De tycker att ett namnbyte kan var missvisande för Er som följer sidan. De skriver ”Hej Roger, Tyvärr kan vi inte godkänna den här ändringen av sidans namn. Vi anser att namnet du har begärt kan vara missvisande för de personer som gillar sidan. Beslutet är slutgiltigt. Vänliga hälsningar, Britney, Pages Support”. Därför kommer ett namnbyte inte att bli aktuellt. Jag fick också en längre förklaring som du kan läsa nedan.

”Vi kan inte uppdatera sidans namn eftersom det namn du begärt inte verkar följa våra riktlinjer för sidnamn. Namnet du begärde antyder att sidans innehåll har ändrats, vilket kan vara förvirrande för dem som gillar sidan. Begäranden om ändringar av sidnamn som inte uppfyller våra riktlinjer är ändringar som kan vara vilseledande (t.ex. om ”Jag älskar Göteborg” byter namn till ”Jag älskar Stockholm”). Begäranden som uppfyller våra riktlinjer omfattar att beskrivningar tas bort från en sidas namn (t.ex. ”Johan Svensson, tränare”, byter namn till ”Johan Svensson”).”

Så om jag har vilselett någon så får jag be dig så hemskt mycket om ursäkt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑