Två kvinnor i 20-årsåldern lurade sig in hos äldre kvinna på Bäckagård

”Polisen i Halmstad spanar efter två kvinnor i 20-årsåldern lurat sig in hos äldre personer på Bäckagård och i Harplinge.”

”Den första anmälan kom från en äldre kvinna på Bäckagård som beskrev hur två kvinnor i 20-årsåldern tvingat sig in i hennes hem och tagit smycken. Den drabbade kunde lämna en ganska detaljerad beskrivning av kvinnornas utseende.” (Källa: hallandsposten.se)

”Under lördagen har minst två bostäder i Halmstad blivit utsatta för stölder. Händelserna inträffade mellan klockan 11 och 13 och den gemensamma nämnaren mellan de två brotten är att det bor äldre personer i båda bostäderna. – Vi misstänker att de här hör ihop, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen region Väst.”

”Polisen har fått in signalement från de olika brottsplatserna som stämmer överens med varandra. Två kvinnor tros ligga bakom brotten. – Jag såg i alla fall att polis åker för att spana i de mindre samhällena efter två kvinnor. Men jag vet inte hur det gått, säger Ulla Brehm. Brotten inträffade i Bäckagård och Harplinge. Personerna bakom stölderna har bland annat kommit över bankkort och smycken.” (Källa: 24halmstad.se)

Bäckagård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑