Pålsbo Servicecenter får pris

”När Hallands MatAkademi delade ut priser på Halmstad slott under tisdagen gick en av priserna till Halmstad. Detta då Pålsbo Servicecenter fick ta emot pris som Årets bästa seniorrestaurang i Halland. De fick ta emot priset av Landshövding Lena Sommestad, som även är ordförande i juryn.”

”– Det känns jättebra. En Stor ära för oss. En bekräftelse på det vi håller på med, säger Ing–Kristin Christiansson, köksmästare på Pålsbo Servicecenter till 24Halmstad.”

”Beskedet att de hade vunnit fick de för ungefär en månad sedan.Ett besked som gav stor glädje bland de anställda. Nu var det alltså dags att få ta emot priset på slottet, följt av en middag på Halmstad Slott.”

”Vad är det ni gör som också gör att ni vinner ett sådant här pris?” – Att vi har ett väldigt bra samarbete i köket. Sedan försöker vi laga all mat från grunden vilket är viktigt. Matglädje är också en anledning. Vi har god mat, och mat som de gamla känner igen tror jag, säger Christiansson.”

”En normal dag så lagar man i köket på Pålsbos Servicecenter 200 portioner mat till lunch.”

”Hur fungerar det idag när ni alla är här och tar emot pris under lunchtid? – Det vet vi inte, det blir spännande att följa ha ha. Nej, men vi har bra vikarier som kommer in så vi hoppas att det går jättebra för dem också.”

”Nu har ni tagit emot pris här idag. Hur tar ni det vidare härifrån och gör det ännu bättre?
– Det får vi fundera på. Men ännu mer hemlagat och göra ännu bättre ifrån oss helt enkelt, säger Ing–Kristin Christiansson.”

”Nomineringen till priset gjordes av områdeschefen Marie Möller. –Jag tycker att den här arbetsgruppen är mycket väl värda att uppmärksammas. De har god arbetsledning i köket, en god planering och framförallt ett gott samarbete. Det är tredje året i rad de varit nominerade, så vi är jätteglada att Pålsbo Servicecenter fått uppmärksamhet i år, säger Marie Möller.”

(Källa: 24halmstad.se)

Se också: Pålsbo äldreboende

eller Mat på äldreboende och seniorrestauranger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑