Barn springer för barncancerfonden (Maxi-knatet)

Maxi-knatet 26 maj 2018

”Succén är tillbaka! Maxi-Knatet är ett lopp för alla barn där pengarna som samlas in oavkortat går till barncancerfonden och till Team Rynkeby. Team Rynkeby är också medarrangör. Förra året lyckades vi samla ihop hela 110 411 kronor. Tillsammans med er hoppas vi nu självklart att vi kommer slå den summan i år! Hoppas du känner någon knatte som vill vara med och springa för livet!”

Klass 1: 2 km med start kl 10.00 — Klass 2: 1 km med start kl 10.30

”Anmälan & nummerlappar”

”Anmälan görs i förbutiken på ICA Maxi Flygstaden. Anmälningsavgiften är ”minst” 40kr, eller så mycket man själv känner att man vill bidra med. Alla startavgifter går oavkortat till Team Rynkeby och Barncancerfonden. Tröjor och nummerlappar hämtas ut på Team Sportia Flygstaden from måndag v.21 tom fredag v.21. Efteranmälan kan göras på plats samma dag utanför butiken kl 08:00-09.30.Allt deltagande sker på egen risk.”

”Start & Mål”

”Kl 09.45 finns Actic på plats utanför butiken och håller i en rolig gemensam uppvärmning för alla barn som vill vara med på det. Självklart får alla barn ett fint pris när de kommit i mål!”

”Medarrangörer är:”

”TEAM Sportia, JM:s kött & chark, Bjäre Chips, Kalles Kaviar, Pärsons, Korvpojkarna, Sia Glass, Krönleins, Cloetta, Arla, Estrella, Fazer, Kavli, KLS Ugglarps Dalsjöfors och Mondeléz International. Alla fantastiska medarrangörrer skänker 5000:- var till Team Rynkeby. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑