Kan DU hjälpa mig?

Om du kan hjälpa mig att ”marknadsföra” Sondrum.se – Söndrums Webbplats och sprida att den existerar, så vore det väldigt tacksamt 🙂 . Genom att du skriver en bekants mailadress i rutan i högerspalten under ”Följ bloggen via e-post” och sen klickar i rutan ”Följ” så skickas en inbjudan till din vän. Inbjudan ser ut så här:

”Hej! Detta är ett meddelande från Sondrum.se – Söndrums Webbplats. Jag vill ge dig möjligheten att hålla dig uppdaterad om vad som händer i Söndrum. Om du väljer att bekräfta detta meddelande får du ett mail varje gång ett nytt inlägg görs på Sondrum.se´s nyhetssida- ”SENASTE NYTT!”
Om du är osäker på hur du ska göra, kolla på: http://www.sondrum.se. När du har gjort det hoppas jag att du väljer att följa ”SENASTE NYTT!” på Sondrum.se (OBS! Detta är gratis och du kan när som helst välja att avsluta prenumerationen.) // Mvh Roger Fransson, administratör & skapare av webbplatsen”

Tack för att du hjälper till att sprida detta.

[Har Du tips till Söndrums Webbplats? Fyll i formuläret här!]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑