Bråk i Tylösand

I torsdags satt jag och min kära fru i våra strandstolar utan för Solgården och lyssnade till musiken från afterbeachen och njöt av solen. Plötsligt öppnades dörrarna till Solgården och en man blev utföst av vakterna. Mannen försökte ta sig in igen genom att trycka sig mot vakterna, handgemäng uppstod och vakterna fick ta till batongerna för att stävja situationen. Då slog mannen en av vakterna i ansiktet med knuten näve och flydde upp i sanddynerna, som vid den tiden var fulla med människor som lyssnade på musiken på Solgården. Två vakter sprang efter ynglingen. Efter en stund kom de tillbaka och hade då fått tag i mannen och satt handfängsel på honom. Efter en stund kom polisen och tog med sig den unge mannen. ”En anmälan om hot mot tjänsteman, ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd upprättades”, enligt 24halmstad.se.

Mer om detta kan du läsa på 24halmstad.se och hallandsposten.se.

 

Foto: Privat – Personerna på bilden har inget med händelsen att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑