Så har det gått för Krantz brödbod – ett år senare

” ”Oron” gick över till ”lättnad” – nu kan Krantz andas ut”

”Det var i augusti förra året som Linda och David tog över Västergårds konditorisgamla lokaler i Söndrum. När 24Halmstad träffade paret för ett år sedan, berättade David att han överraskat Linda med idéen – precis vid hemkomsten efter jobbet.  Sagt och gjort – de startade då Krantz brödbod.”

”– Vi hade ju såklart vetat om stället, men att vi skulle ta över det flög bara på oss mer eller mindre. Lite av ett Eureka-tillfälle ungefär, sa David till 24Halmstad.”

Ett år senare erkänner David, att han var ”orolig” över hur det egentligen skulle gå. Men orosmolnen är nu som bortblåsta, och ”lättnaden” har infunnit sig.”

”– Det kommer hit kunder hela tiden. Alltifrån boenden i området, till de som har vägarna förbi. Under sommaren har vi även haft mycket turister här, tyskar exempelvis, berättar David.”

Och jodå, visst märks folkströmmen av i butiken. Under vårt samtal med David och Linda, kommer och går kunder – titt som tätt. De köper frallor, kakor och bullar. ”Kanel- och kardemummabullar är populärt – det säljer vi mycket av”, menar Linda.”

Hur mycket som säljs – ”har de ingen exakt siffra på”, förklarar David. Men de vet att affärerna ”går bra”, i somras var det ”fredag hela veckan”, det var stor ruljans på kunder under alla veckans dagar. Nu när lugnet lagt sig, är det lugnare i början av veckan – för att sedan explodera när det närmar sig helg. Läs hela artikeln på: 24halmstad.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑