Kommunbil sattes i brand på Bäckagårdsskolan

Min arbetskollegas kommunbil sattes i brand

Runt kl. 01.15, natten till lördagen sitter jag och min arbetskollega på bussen. Vi har varit på afterwork tillsammans med ett tjugotal andra arbetskamrater. Min kollega ska strax gå av bussen då vi ser två brandbilar med blinkande blåljus vid Bäckagårdsskolan. Det ryker från en bil på parkeringen. ”-Det ser ut som om din arbetsbil”, säger jag till honom. Han går av bussen och jag åker vidare ett par hållplatser till, hoppar sen av. Jag skickar ett sms till honom. ”Jag hoppas jag såg fel…eller var det din arbetsbil som brunnit?” skrev jag. Jag ringer honom under tiden som jag promenerar hemåt. Inget svar. När jag kommer in i entrén ringer telefonen, det är han som ringer. Vi pratar och han bekräftar att det var som jag befarade. Han låter nedstämd. Varför händer sånt här bra människor? Min kollega är en godhjärtad, plikttrogen, ansvarsfull och omtänksam person, som jobbar och sliter som fastighetsskötare och vaktmästare, för att göra lärare och pedagoger nöjda.
”-Det är inte ditt fel, säger jag. Det finns idioter överallt. Det kommer vi aldrig ifrån.” Tyvärr märks en handfull idioter mer än hundra bra människor.

Det finns en artikel på Hallandsposten.se, men det plusmärkt innehåll – synligt bara för dig som är kund på Hallandsposten. >> Till sidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑