Meddelande från webbmaster

En god fortsättning tillönskas alla Söndrumsbor.

Påsken är över, den har förhoppningsvis varit bra, trots alla restriktioner till följd av Covid 19. Jag har varit sparsam med inlägg på webbplatsen under det senaste året och kan inte säga hur det kommer att bli framöver heller. Det hade varit bekvämt om jag kunde skylla allt detta på Corona, men det är i så fall bara halvsanning och en dålig undanflykt. Anledningen är till största delen att jag har tröttnat att sitta vid datorn. Förut var datorn avkoppling för mig, men det senaste året har jag i mitt jobb använt datorn en stor del av min arbetsdag. Och vem vill egentligen fortsätta jobba när du kommer hem från arbetet? Så ligger det till.

Men jag vill heller inte lägga ner sidan eftersom jag tror att den fyller en funktion. Det ligger dessutom många timmars engagemang och nöje bakom. Jag tänker i nuläget att den får leva kvar. Förhoppningsvis kommer det ett och annat mail då och då från våra invånare i Söndrum som vill ha hjälp med att förmedla aktiviteter eller annat som kan vara av lokalt intresse för oss Söndrumsbor.

Med hopp om en ljusare vår och sommar!

// Roger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑